glädjen

Finns nog ingen som gör mig lika glad som du, du är speciell.
Gå en mil mitt i natten bara för och vara med mig, underbara du! 
Du ger mig ett leende på läpparna!


Och elin, söta gulliga du!
Du är bäst, du är värd de bästa!

hahahah, roligt värre..

Orka vara anonym fittjävel, tro mig att ja kommer söka upp vem du är och sen ska du få se på fan, och är det den jag tror det är så är de fanimig synd om han/henne.

Förövrigt har jag haft en tokbra helg, lite små jobbig men jävligt bra! Tänker inte skriva ngt om den för det blir förmycke att skriva. Men jag kan tilllägga att jag är väldigt lycklig, jävligt lycklig, men mitt psyke är inte helt hundra.


Här är syskonkärlek på högnivå.

When the children cry

http://www.youtube.com/watch?v=ptLYG_p__30

En kniv i ryggen, ett slag i magen. Ja vad som helst, förutom denna smärta! Hur fan kan man göra såhär mot sin syster, som ställt upp till tusen på dig, och din familj, dina barn är mitt liv och det vet du. Det här är beviset på hur lågt du sjunkigt,. Det svider i mig över att veta att vi är syskon, och att du har hjärta att göra sådär. Ne det svider så mycket i mig så jag klarar inte detta mer, skriver inte mer om de här.

Tårarna rinner, det svider.

Tack angelica för att du kom! :) <3
Och han är världens finaste.

har du känt.

http://www.youtube.com/watch?v=FwozHIR7k68&feature=related

- Låten är underbar !

Förövrigt vill jag tala om för mina vänner att ni är väldigt speciella, tack för att ni är ni, och tack för att ni jämt finns för mig!
Camilla. 17års vänskap, och än har du inte bett mig dra åt helvete, du står ut med mina humörsrubbningar, mina sinnesstörda ideér på äventyr och allt! Nemen seriöst, Du finns där i vått och torrt, och du verkar aldrig vela lämna mig, och tur är det! Du är allting för mig, min bästa vän, min syster, mitt liv, min luft! Du är mitt allt gumman! Tack för våra tider, och allt som kommer komma sen! (:
Angelica. Du öppnade dig för mig direkt, du ställde upp när jag behövde dig som mest, hela nian i Hoting, och nu går vi i samma klass igen, vet du hur underbart det är. Du är en kompis man verkligen kan räkna på jämt! Finns ingen som dig, och jag behöver dig verkligen! Du är en av mina bästa vänner, och det kommer du alltid och vara! Du har ett hjärta utav guld, min vän. Du är bäst ! <3 
Liss och Tess. Ni är äkta, rakt igenom. Hjärtat på dess rätta plats och det slår aldrig fel, vi har alltid roligt, no matter what! Så himla glad att jag började eran klass, kunde aldrig ha gjort ett bättre väl, trivs så förbannat, och det är eran förtjänst. Ni är två av dom bästa jag vet, två av dom bästa jag har! Er vill jag aldrig mista! (: <3
Madelen. En vän som alltid finns där, spelar ingen roll vilken tid på dygnet, spelar ingen roll vad det handlar om. Jag är så himla glad att jag har dig, och våran vänskap är så stark, trots bråk, trots tårar, trots allt! Det finns ingen som dig, finns ingen som kan ta din plats, i mitt hjärta! Du är verkligen en sann vän gumman! <3
Sen är det ju såklart resten av estet ettan, ni är underbara ni också, ni är glädjen i mitt liv. Ni är som solen på en sommardag, vattnet i havet. Ni måste bara finnas där annars känns allting fel!  Tack, tusen tack till er, och jag gillar er verkligen! Underbara är ni, söta är ni, och ni är MINA VÄNNER! <3
Sen har jag ju natuligtvis många fler vänner och tacka, men vill inte lista upp namnen på allihopa! Men Ola, dig ville jag nämna för det vet jag att du uppskattar. Du är min bästa killkompis, och de kommer du förbli! Puss på dig, och Pia! Sen till resten av mina vänner, glöm inte bort, jag älskar er!

OCH MAMMA!
Glöm inte bort att jag älskar dig med!
Du är mitt allt här i världen, utan dig vore jag luft!

:D JAA!

-
I dag försov Petra sig, duktigt. PUCKO! Men men, blev en mysig dag hemma ändå, städade lite, lite LOST och snart blir det middag med Angelica på Simonssons, mums med sallad! :'D
Sen i kväll blir det nog också LOST! Och umgås med Angelica får jag väl hoppas ! (: Saknar!
Saknar hela min underbara klass enormt mycket! och sen ser jag fram emot Fredag, med klassen, och massa vänner!
 Lördag åker jag till Åsele, ferre med mina sötnosar där! :) Ferre Fredag i Ström också, hoppas min bror kommer! :'D Vore kul som saaatan!

Annars vill jag bara skriva att jag älskar min camilla! Tack föör i helgen, och tack för att du är du och att just du är min bästa vän. Finns ingen som dig, finns ingen som förstår mig så bra som du. Det finns ingen som är så lik mig som du är, och det finns ingen som kan ta din plats, i mitt hjärta!
Du & jag mot världen!
SYSTER.


-

Undra vars allting kommer leda nu, nu när man är lycklig, kommer man får vara det då?
Allting är verkligen perfekt just nu, och jag är så glad!

Jag vann förövrigt skiten, hellvetet, u know! :) - glädjetårar-

Moderater, jag hatar socialdemokrater!

Nu är det lördag, och i morgon åker jag hem. Flera timmars bussresa, ännu en gång, ursh! Men nog har det varit en jävla bra helg alltid! Kom hit torsdag, gick på stan, köpte jeans leggins, ett halsband, och mjukisbyxor. Sen åkte vi hem och nördade vid datorn, och pratade minnen! Fredag klev man upp tidigt, halv 7 och började göra sig klar för och följa camilla på skolan, hade två timmars lektion där med Camilla, kul. Sedan blev det flera timmar på stan, och det inhandlades massvis med kläder. Fymig! Köpte blandannat, mina rosa jeans ja längtat efter! Massa örhängen, ett till par mjukis byxor, tre par linnen, svarta tunna leggins, ett till par mjukisbyxor, och en skinnjacka.  :) bilder kan hända att de kommer sen! vid 4 gick vi hem från stan, hem och datanördade, fixade oss i ordning och sen drog vi ut med några grabbar, knäppisar! - '' moderater, jag hatar socialdemokrater. '' och mycke mer, sen hamnade vi på frasses efter våran bilresa med dessa pojkar, och där fann vi ett fyllo, kanske knarkare, vem vet. han verkade inte hundra i skallen. Satt där länge och tillslut kom manne dit, och hans kompis anja. Tillslut fixade manne skjuss hem och vi skulle följa och se hans lägenhet osv, men dock hade pojken supit bort sina nycklar och fick övernatta hos oss. morr. Ingen sömn kan jag lova, halv 6 slocknade jag av ilska! och halv 9 väcktes jag av min älskade.... camilla... Och nu ligger vi här, halvdöda som fan, och funderar på att åka ut på stan och handla hem till tacos i kväll! :)'


Åh, du är världens finaste.

SKELLEFTEÅ!

Äntligen är jag hos min älskade camilla, efter 5½timmes buss resa så har jag äntligen kommit hit. Kom vid 16.20, gick på stan lite, köpte mjukis byxor, jeansleggins och ett halsband. Imorgon ska jag följa henne på skolan, och sen blir det en sväng till på stan, förhoppningsvis hittar ja något mer att köpa! Hoodies skulle sitta bra, och rosa jeans ska jag testa! Wiiiheeio! Får se om vi skulle dra ut och träffa lite av camillas kompisar också, härligt härligt! Skönt att äntligen få komma bort, och långt bort denna gång!

Men jobbigast är att jag saknar Ruffe, tårarna bara rann när jag såg han åka ifrån mig på busstationen, mitt lilla hjärta. Men det kommer bli bra, söndag åker jag hem. Får jag träffa min voffs igen!

Söööötnooooos! <3

dry your crying eyes.

http://www.youtube.com/watch?v=ptLYG_p__30


Just nu är det lite upp och ner i mitt liv, krångel och allt. Humöret är verkligen inte på topp och självkänslan ligger på botten, känns så jävla bra att få åka bort på torsdag, åker till älsklings syster camilla då, så jävla roligt och få vara med henne en hel helg, utan killar, utan ngn annan runt om. Bara Camilla och Jag, prata minnen, gå på stan, träffa hannes vänner och bara ha allmänt kul som vi alltid har. Det behövs verkligen nu. Jag hatar Strömsund, samtidigt som ja verkligen trivs här. Har underbara vänner, trivs hru bra som helst i lägenheten, ska tapetsera och göra om den lite, få lite bättre och mer mysigt. Men härligt och prata ut, trots att du har dina humör svängningar och man inte alls vet vad du vill, men jag tänker rikta min syn framåt i livet, jag tänker inte titta bak, jag tänker fortsätta. Nu när jag föll, föll jag hårt, men jag håller på att resa mig igen, och jag har en stöttande hand, dock inte den bästa lösningen, men han får mig vara trygg, även som vän! Han verkar ha ett hjärta av guld, bortsett från dig. Men nu är vi vänner, och jag tänker gå vidare, det har du redan gjort. Trots tårar och skrik, tänker jag stå på mig den här gången. Jag hoppas det här bli bra, tänker bygga på mitt psyke, tänker låta bli och vara så blåögd, tänker resa mig, även fast det är jobbigt.

 

Förövrigt, vill jag att min mamma ska veta hur mycket jag älskar henne, du är mitt allt mamma! Du är den ända jag har kvar, den ända som står ut med mig, den ända som ger mig stöd, råd, och kärlek! Du finns alltid där, trots mina hårda ord när jag är arg, förlåt. Men du ska veta att utan dig är jag ingenting, utan dig är jag som en blötfläck på vägen, ingen bryr sig om den. Den bara finns där, ensam och .. blöt. torkar ut tillslut, och försvinner. Så kära mamma, låt dig inte luras av allt dumt jag kan säga, du känner mig, jag tänker inte innan ja vräker ur mig en massa. För mamma,
Jag verkligen älskar dig, du är min ögonsten, mitt hjärta, min luft jag andas, jag behöver dig!
Hela mitt liv har bygds upp av dig mamma, att bo ensam nu är svårt, jag saknar dig varje dag, kan inte vara utan dig en sekund, måste prata med dig dagligen, mamma. JAG ÄLSKAR DIG!
 
En låt, bara till dig mamma .
Klicka på länken! (
måste vägleda henne lite, för hon är inte lika inne i internet som vi ungdommar, ska snart lära henne kommentera min blogg, bara för jag vill se mammas söta ord till mig! )

http://www.youtube.com/watch?v=FqMxyDrtiCM&feature=related




Wish I could shut my playboy mouth, oh oh oh-oh

Ceep it cool, ville bara skriva ett gladare inlägg.
Torsdag, åker jag till min syster!
så då slipper ja strömsund ett tag! :)
Kommer hem igen på söndag kväll, iguess.















Godnatt folket!

dödande blick.

Svart blick, hatande blick, dödande blick. Lämna mig i fred, dessa ord, alla dessa ord! Lämna mig bara ifred. Jag orkar inte med detta längre, du ser mig, men samtidigt rakt igenom mig. Med blicken vill du bara döda mig, du hatar mig, du har ingen rätt till det, det borde vara jag som hatar dig, för allt du gjort mot mig, alla hårda ord, slag och tårar du gett mig. Lämna mig bara ifred, är allt jag ber dig om, du kommer ångra dig en vacker dag.
 
Jag känner mig som en vandrande zoombie, helt utan livsglöd.
Du har tagit all den glädje jag hade, du ha förstört mitt liv!
Kommer aldrig kunna lita på någon igen, kommer aldrig kunna se på nån.
Du skrämmer mig, du gör mig likblek.

Känns lite dumt och skriva på bloggen, men för er som stör er, läs inte.
Detta är mitt liv, min blogg, jag skriver vad jag vill.
inte för att få uppmärksamhet, utan för jag behöver skriva av mig.

Skam på den som ger sig.

I hate U

Hur kan man vara så jävla blåögd som jag är, som trodde på dig, som trodde på dina smörande ord.  Jag är jävligt glad jag drog mig ur skiten i tid, innan jag föll för dig, jag insåg långt i förväg vilken skit du va. Tycker synd om den tjej som har fallt för dig nu, och för dom tjejer som kommer att göra det. Du kommer aldrig ändra dig, du säger att du inte vet vad du vill, saken är den att du vill bara leka runt. Bara för du är snygg, betyder det inte att du kommer lyckas med det här hur länge som helst! Jag är väldigt lycklig ändå, trots ditt sviniga betende mot mig, jag har mina vänner, dom är underbara!


Och förövrigt, är han, söt!

jajust, balen!

För er som inte vet så ska jag gå på bal, i Storuman!
Med min bästaste älskling Marina!

<3<3<3<3



här är klänningen som jag tror jag ska köpa till balen, vad tycker ni ?
























































den är bara för underbart fin!
Förövrigt åker jag hem till strömsund i dag, ska vara med beccis! :] MJAU!


close your eyes, clear your heart

JAG ÄLSKAR FESTIS!
Påtal om typ ingenting. Jag har väldigt tråkigt, alla sover nu, farmor och min farbror. Här sitter jag och funderar vafan ja ska göra med mitt såkallade liv, och vafan ja ska göra med skolan, va fan håller jag på med egentligen. Jag lovade mig själv att skärpa mig, fick så jävla bra betyg i nian, ett enda år och ja fixade mina betyg så jävla bra, och nu då, vafan håller jag på med! Fixar ju ingenting, och alla jävla sjukdommar och skit ja har/haft gör inte saken lättare.. Och jag funderar, dagligen.. Vill jag bo ensam, det är jävligt och då menar jag jävligt skönt, men samtidigt så vore de roligt o ha en rums kompis. Ingen som känner sig sugen ? 
Idag, fick jag se kort på mammas mormor, tekla. Jag älskar namnet förövrigt.  Hon som påstås vara min skyddsängel enligt mediumet, hon va verkligen söt, precis som jag ^^ hahaha, ne men hon va gosig, lik min mormor! verkligen! Och även då slog det mig, jag saknar pappa, undra hur han har det, undra om han tänekr på mig, undra om han också är en slags skyddsängel över mig just nu, är han stolt eller icke stolt över mig . Åh, ja det snurrar många tankar just nu. Och killar, vafan är dom bra till egentligen, dom får det bara att snurra ännu mer i ens lilla huvud, vafan vill dom, va fan finns dom för, varför ska det vara så svårt och förstå dom överhuvud taget... åååååååh, om ändå allting hade kunnat varit lite lättare. Men men, sånt är livet, och någongång får allting sitt slut. (:

Detta inlägg för en dikt av mig som slut.

''Om jag fick önska mig en sak skulle jag önska
Att åter få se dig,
Att åter få se dina läppar röra sig,
Att åter få känna blodet rusa i dig,
Att åter få se din ögon glittra så vackert,
Att åter få se dig skratta och le.
Ofta kollar jag mot himmlen,
Önskar att den stjärna som ler tillbaka är du,
Så jag vet att du inte glömt mig.
Den tår som rinner ner för min kind visar min
saknad efter dig...
Men att få ner dig igen vore som ett mirakel.
Men lita på mig, snart finns jag där med dig''

Godnatt folket!

U keep makin' me ill.

Idag åker jag hem till mama! Är mamma sjuk och ska hälsa på farmor lite, men i morgon åker jag till ström igen >.< hihi, en kväll med mina vänner! Ihope? Låg hemma hela dagen igår, och idag gick jag TVÅ HELA LEKTIONER! Jippie mig!  Sitter hemma nu och har städat, jag börjar hata att städa, jag hatar att bo ensam, vem vill flytta in hos mig?! ;( morr. seriöst, jag dör av att bo ensam, visst jag har folk här ofta, är hos mina vänner, men det är jobbigt på kvällarna. Ligger ofta och tänker, djupt innan jag ska sova, och då slutar det med att jag inte alls kan somna.

snälla, lämna mig ifred..

it hurt so bad inside.

Jag hatar att vara hemma, jag hatar och vara ensam, jag hatar och vara sjuk, och jag hatar migrän! Har varit hemma hela dagen idag, har väl varit jävligt segt, men slapp för första gången att vara ensam, tack!



you can be ma hero, baby ?

Sju saker om mig

De regler som gäller är:
- Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget.
- Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade.
- Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor.
- Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.


Sju saker om mig:

1. Jag är väldigt, och då menar jag väldigt mörkrädd. Med det menar jag att jag måste tom har lamporna i köket, sovrummet tända även om jag sitter i tv-rummet med full beslysning.
2. Jag klarar inte sova ensam i min säng utan och känna mig ensam och rädd, finns inge värre än stora sängar! .
3. Jag borstar helst tänderna i köket, och typ tusen gånger per dag!
4. Jag är grymt nålrädd, blodrädd, men ändå älskar ja tatueringar och piercingar, lite svårt och koppla ihop, men så är det.
5. Enligt Angelica, är jag synden själv, fråga ifall ni vill veta va hon menar!
6. Jag hatar killar, för dom är horor
7. Jag skulle kunna dö för min hund, han är allt för mig.

Jag utmanar: alla som vill!

Jag hatar killar, dom är horor

Tackohej, jag har ett meningslöst liv. Ännu en natt utan sömn, gick och la mig, 4-5 tiden, tror ni ja kunde sova? Icke sa nicke, så jag har legat och ''vilat'' till nu, och nu har jag verkligen hyperdamp, leget och smsat med 118100, var faktiskt roligt, tänk va roliga och braiga svar dom kommer med, en hel del av dom stämmer lite också, skrämmande nog!  men nog om det, idag är det måndag, och måndag menas, skola, jag börja halv 12 i dag^^ och sen TVÅ lektioner, sen slutar jag, tror ni det känns kul eller? Typ NEJTACK !

Men men, nu blir det och dra sig mot skolan, och muppa sig. Orkar inte sitta här i tystnaden. Den driver mig till vansinne.

hur DYR är du?

ÄR DU DYR?
NATURLIG HÅRFÄRG?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[x] Brunhårig - 200 kr
[ ] Blond - 500 kr
[  ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr
[ ] Annan - 700 kr

NATURLIG ÖGONFÄRG?
[x] Blå - 1000 kr
[ ] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 140-160 cm - 1500 kr
[ ] 120-140 cm - 700 kr
[ ] 100-120 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr

ÄR DU?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[ ] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[x] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL?
[ ] Nej - 4000 kr
[ ] Sällan - 3000 kr
[x] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[ ] Inga synfel - 1000 kr
[x] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20,000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 4500 kr
[ ] Röd - 4000 kr 3 st
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[x] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK?
[ ] 45+ - 3000 kr
[ ] 43-44 - 2500 kr
[ ] 41-42 - 2000 kr
[ ] 38-40 - 1000 kr
[x] 36-37 - 500 kr

FAVORITFÄRG? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x] Röd - 6000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[x] Blå - 450 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[ ] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[x] Rosa - 1000 kr
[ ] Annan - 500 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET?
[x] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[ ] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Jag kostar 19.450:-

No he can't read my poker face

Helgen har gått jävligt fort, åkte till ström på fredag, liss kom hit, vi gick till tessie o sen följde hon t. mig o såg en film, pratade lite och skrattade. Härligt och vara med dessa tjejer, i löwe them, fick mer besök, kl halvtre på natten, de va kul det med .. '' visste du att piroger kan simma, dom har gälar! '' '' Jag är en prinsessa, jag ska aldrig dricka mer '' . Vid 4 slocknade liss, och jag satte mig och såg film, kl 7 gick jag och la mig i sängen och försökte brottas med liss om täcket, men den lilla apan snurrade in sig i täcken och surade! Fick ta ett lakan och ha på mig, kallt som fan!

Lördagen blev en bra dag också, väcktes 11.20 och jag va en ZOMBIE, klev upp och duschade och sen åt vi mat och diskade, sen ringde vi tess och gick mot dollar, efter en sväng där gick vi hem igen och då hade våra soffkompisar vaknat till liv, dom lagade middag åt oss, och sen blev de mer film, tills liss for. Tessie kom efter ett tag och ja somnade framför filmen, mysigt nog, jag var helt slut! Följde tess hem vid 9 tiden och gick tillbaka till mina andra vänner och såg film, somnade väl vid 4 på natten ändå, och i dag vaknade jag vid, 14.00  ? sovit bort hela dagen!

Gick på middag med tess på sibylla! Sen gick ja hem och då blev de mmer film, mötte angelica och nu sitter vi här, i mörkret. Blir nog sängen snart för jag är helt slut i kroppen kan jag lova!

Utmanad.......

Jag blev utmanad av Liss! :D

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!

Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

1. Vad heter du?: Petra
2. Ett ord på fyra bokstäver: PORR
3. Flicknamn: Patricia
4. Pojknamn: Pierre
5. Yrke : Polis
6. Färg: Purpur
7. Klädesplagg: Pyjamas
8. Mat: Pasta
9. Sak i badrummet: Plåster 
10. Plats/stad: Paris
11. En orsak att vara sen: Punktering
12. Något man skriker: PORRIS
13. Film: Pippi långstump
14. Något man dricker: Pilsner
15. Band: PCD
16. Djur: PIRAJA
17. Gatunamn: Parkgatan
18. Bil: Passat
19. Sång: Pokemon låten!
20. Aktivitet med mer än en deltagare: PARTY PARTY


håhåå, jag klarade det! Dock med en aning hjälp!
Jag utmanar:  Camilla, angelikka, och ingen mer! FÖR LISS TOG ALLA MINA VÄNNER!

Visste du att piroger kan simma?

Tack Liss för en underbar kväll, det har verkligen varit hur bra som helst! Söt som du är så sover du nu, ska väl snart också hoppa i säng!

KISSES'


Har hittat lite gamla bilder,

1. 2.   3.  4.  5.   
6.  7.  8.    9.   

10. 11.   12.   13.   
14. 15.  

1. sommaren 2006, Sisthas.
2. Jag har varit blond, haft hål i näsan, wiihoo.
3. Jag älskar angelikka.
4. Blondiiiie.
5. Jag saknar mitt blonda håår.
6. blond, och ny tattad.
7. Jag och robert leker i lekparken, typ kl 3 på morgonen
8. Fick skrattattack utan för rusta i lycksele.
9. camilla, garaget, brems, gulin. '' äh ja pallar inte''
10. Jag har varit smal, en gång i tiden.
11. Jag och psykot, han va inte normal!
12. Jag och älskling, junsele.
13. bloooondiiin.
14. Jag saknar.
15. JAG HA VARIT RUGGIGT SMAL :S

Fold em' let em' hit me raise it baby stay with me

I'll get him hot, show him what I've got

I dont want to love somebody, I won't tell you that I love you, not kiss or hug you.
Jag är trött på kärlek, killar och all skit. Jag gillar och vara singel nu, kunna umgås med mina vänner igen, som jag vill. Kunna åka vars jag vill, när jag vill, kunna umgås med vem jag vill, dvs även killkompisar, ja. Det är faktiskt skönt.


Film, mys och prat.

Nyss sett en film med min habibti, Mirrors.. Kan iaf tala om för er som bryr er att ja hatar speglar nu, och jag vill ha sovkompis i natt, någon frivillig?.. hah.. Nejmen seriöst, filmen, ganska bra, men slutet sööööööög kuk! och förövrigt har jag en jävla huvudvärk och jag tänker borsta mina tänder i kökeT! Utan SPEGLAR! Fick fan tom följa madde på toa när hon skulle tvätta bort sminket och borsta sina, hahaha! Gullapa!

Vill bara påpeka att jag är ganska le just nu, funderar på söka ny skola, och ny lägenhet någonstans, umeå, östersund, sundsvall, vars fan som helst. Jag vill bort, hur jävla långt bort som helst, jag klarar inte mer nu. Vill ha nytt folk, nya vänner, nytt allt! NY MILJÖ! Jag är less dorotea, hoting, strömsund, jävla fitt hålor.! Men jag har världens bästa och underbaraste vänner, det har jag. Tack till er babysar!

Habibti:)<3

Tur ja ha min habibti madliin, glad jag får vara med dig gumman, glömma alla jävla tankar om allt annat, baby jag älskar dig. tack, tack. Men tankarna kommer ändå, varje jävla kväll, kommer tårarna, fan ja tycker detta börjar bli jobbigt. Har ingen fantasi  till att skriva blogg längre heller, vad fan håller på att hända med mig, känns som ja skriver meninglöst ordbajs! morr.


Men förövrigt saknar jag ESTET ETTAN! Älsklingar! Vi måste hitta på något igen snart.
tur jag har er älsklingar, och mina vänner, och min familj, en extra puss till min bror, BLI BÄTTRE FÖRFAN! Jag mår ännu sämre av att veta hur du har det.


Fan jag känner mig riktigt, jävla, typ, nere? Fast jag är jätte glad att vara med min älsklings madde! Men jag vill hem till ström snart, till mina kissebäbisar, tack peder att du se till dom. Och jag saknar min bäbisruff, åh vad jag saknar min sängkompis och goskompis, tur jag har honom ist för dessa jävla killar!




nej, nu är jag off / Petra


Hur jävla underbart som helst med loov!

Nu sitter jag hemma i dorotea hos min älskade bus madde! Fattar ni hur jävla skönt det är att umgås med sina vänner, och Madde av allihopa, helt oplanerat och allt, men lär nog bli med henne hela lovet! Gullunge! Sov här i natt, och i morgon kanske vi åker till åsele och hjälper hennes mamma på butiken. Så det kommer bli kul, och även hur jävla kul som helst och få lära känna emelie, så jävla go tjej som helst, men jag saknar mina katter, åååh! Men snart åker jag hem, inte länge kvar av lovet nu, men men, kanske kikar in lite sen och skriver någon rad, kan bli lite dött nu när det är lov :) ''


SÖTNOSAR


Men ha det så skönt på lovet allihopa!

Kisses N' huggess

tre-saker testet.

Tre-saker-testet

Tre saker jag inte förstår mig på: Falska personer, killar och otrogna jävlar.
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: just nu har jag inte bord, men i vanliga fall, tvrumsbordet, hm tvdosa, glad vatten och, ljus!
Tre saker jag gör just nu: lyssna på myysik, bloggar, och sitter vid msn
Tre saker jag vill göra innan jag dör: hm, resa utomlands, bo utomlands, hitta min dröm prins!
Tre saker jag kan: trlalalala. typ dansa, måla, dikta
Tre saker jag inte kan: vissla, jula, och sjunga!
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: När angelica sjunger, liss sjunger, och när dom spelar! mjau !
Tre saker jag skulle vilja lära mig: spela intrument, sjunga och vissla!
Tre favoriträtter: Taco, sallad och nudlar!


Lite tråkigt bara.

1. Vad vill du bli när du blir stor?
Jag vet faktiskt inte, borde jag ha någon dröm eller liknande? hm, jag älskar att fota, ja gillar djur, ja jag vet faktiskt inte vad jag vill bli, bordellmamma? morr, jag ha ingen jävla aning!

2. Om du fick träffa vem som helst, död eller levande, vem skulle det vara?
Borde nog vara min pappa, har alltid undrat hur han va som person, hur han såg ut, hur hans röst lät, hur hans skratt var, ja allt sånt där typiskt när man aldrig träffat personen så att man minns den. Men jag säger Pappa, trots allt man hört, så vill jag se vem min pappa var.

3. Hur tror du dina vänner skulle beskriva dig?
Oj, svår fråga .. Beror helt och hållet på vem du frågar, vissa beskriver mig nog som posetiv tjej, glad och frammåt, andra kan beskriva mig som snäll tjej, hett temprament, eller som grubblare. Jag skulle nog gissa mer på en blanning av allting, dvs jag är oftast glad och skrattar mycket, kan bli snabbt arg men de kan gå över jävligt fort, posetiv för det mesta men grubblar mycket.

4. Vad stod det i ditt senaste mottagna SMS? 
Typ, oki eller ngt sånt där tråkigt kort sms, men från en väldigt, gullig person.

5. Vad skulle du vilja vara världsmästare i?
Hm, finns nog ingenting ja vill bli världsmästare i.. Jag vill inte vara känd på det viset.

6. Vilken kroppsdel klarar du dig utan?
jadu, förutom att dom redan tagit bort gallan på mig så kan jag väl säga att dom kan få ta bort alla organ i min kropp, för jag är dödligt less på att ha ont hela jävla tiden, och dom hittar aldrig något fel! Så take everything!

7. Vilket är ditt lyckligaste ögonblick?
Måste nog varit alla dom gånger jag blivit moster och faster, minns den gången min syster skulle få sin första unge, tror aldrig, seriöst aldrig jag varit gladare. Hon ringde nyårsafton 04 och talade om att hon hade fått, tårarna bara rann! Och även när min gudson föddes, lycka till tusen!

8. Vilken superkraft skulle du vilja ha?
Det borde nog vara typ osynlighet, eller typ läsa andras tankar, det borde varit skit fränt och veta vad alla tänker, eller typ gå in i ett rum där ingen vet att man är där egentligen. WoW , nu fick ja några konstiga tankar...

9. Vilken är din favorit TV-kanal?
trean och femman, utan tvivel! alla andra kanaler kan döööö.

10. Vilken ringsignal har du på din mobil? 
Musikk feat john rock - summer lovin'

11. Om du fick ändra två saker på din kropp, vad skulle det då vara?
Oj, bara två saker. hm. låt mig tänka och vara riktigt gnällig. Jag hatar typ allting med mig själv, men skulle de vara ngt skulle ja vilja vara smalare, men inte sådär ekkligt jävla modell smal, vill fortf ha former. och ben armar leder, fyy. jadu. ansiktet, åh negatiiiiva tankar. men. mina ögonbryn skulle ja vilja fixa, men samtidigt vill ja förminska brösten. hm. svår fråga, kan dock inte välja två.

12. Vilken plats föredrar du minst? 
Dorotea, jävla fitt håla, alla knullar alla, alla snackar skit, ingen är sig själv, fjortisar, tönkar, åh. nemen seriöst. Jag klarar inte av min hem by, de funkar inte, är nog mycke pga min ''vackra'' bakgrund här, verkligen. Men vissa är typ helt knullade uppe i huvudet..

13. Var tror du att du befinner dig om tio år?
hm förhoppningsvis långt ifrån strömsund, dorotea och allt som har med det och göra, helst i ett varm jävla land med massa pengar! oooh, och ett bra jobb absolut. nemen, utomlands hade inte varit dåligt, nu hoppas jag på det!

14. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Inomhus, och skolan föredrar jag nog strumpor, klarar verkligen inte av ha skor en heeeel dag! fyfan vilken plåga, kan hända någondag när man försöker vara fin eller något, men oftast bryr jag mig itne om vad andra tycker så, strumpor ffs! Men jag älskar skor, så mums!

15. Vilken var den senaste boken du läste?
En av Per Estlidens böcker, verkligen till att rekomendera! Toppen bra! 5 av 5 möjliga, synd bara på att texten är lite knepig, men dom är bra!

16. Vad spenderar du helst pengar på?
kläder, skor, smink, små saker som ja inte ens behöver, TELEFONEN! hm, köpa dyra saker, tex kamera, ipod, och fan allt. Ja jag känner mig bortskämd rent ut sagt, hm fyfan. Men mest är det nog kläder, telefon och skor!

17. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Faktiskt, bodde hos en tjej i vilhelmina på Mikaeli, och hon har tydligen födelsedag samma dag som mig, så det är lite småroligt, faktiskt jävligt coolt ;'D

18. Kan du spela poker?
Ja det är roligt, kort över huvudtaget är nice! och på datorn, HARPAN FOR THE WIN! :'D

19. Sover du med eller utan kläder på dig?
Det varierar, kan hända jag sover med alla kläder på, men helst är det trosor, en tröja och strumpoooor!

20. Vad skulle du ta med dig till en öde ö?
Min hund, musik, nudlar och en kompis! OCH MAMMA SÅKLART!

Mjaau.

Helgen har varit ganska så underbart perfekt, förutom att fredagen blev som den blev.  Men nåja.

fredagen började med att jag sov jävligt länge, gick ut och åt med Angelica och Liss, och senare köpte kläder och gick hem, gjorde mig i ordning, sen kom tess och hjälpte mig . Sen kom folket, och mer folk, och ännu mer folk. Ganska kul ändå, fast det blev lite bråkigt, blev less och drog därifrån. Hamnade utanför hörnet och sen ringarna  ? . hm, jadu. gick hem, skulle sova, men de gick inte, brud jävel stod utanför dörren o ckrek o banka, åh! Fan för killar och tjejer.
aja.

Lördagen blev bäst, sov ett liten stund innan mina vänner va klarvakna. Vi låg och degade, åt nudlar och hade det bara mysigt, jävligt skönt och ha vänner egentligen, och speciellt såna som typ Tim och Frida som nu va med mig hela lördagen! Efter Jocke åkt hem med bussen tog ja mig en powernap och sedan gick vi och skulle äta, mumsigt, men de tyckte nog inte tim! haha. Gick hem t. lägenheten och låg ett tag, sen gick vi hem t. frida, lämnade grejer sen vidare t. magnus. satt där ett tag, svinkallt ute kan ja lova. Vi va inte så gla och fara hem i kylan, tills jag och frida tog oss varsin spark och drog iväg nerför alla backar vi gått upp för tidigare! (: så de tog inte lång stund så va man hemma i värmen, mysigt och bra!

Nu är det söndag och det va jävligt mysigt och kliva upp, ut med hunden och snart kommer mamsi och hämtar mig. Ska packa och göra allting klart snart, och sen i morgon eller ja jag vetinte, bär det nog av till hälla? Märks väl!

Ha det, kisses!

RSS 2.0